Algemeen

Circulaire Economie Zeeland

Een circulaire economie. Daar zijn we nog niet in Zeeland. Terwijl het wel kan. En nodig is. De weg daarheen vraagt actie op verschillende niveaus. Dromen, denken, leren, praten en doen.

Dat doe je het beste samen. Zo krijg je inspiratie en hou je die vast. Vind je kennis en hulp. Kun je ervaringen delen en anderen vinden om mee op te trekken. Daarvoor is deze Blog. Met als aanleiding het bezoek van Thomas Rau aan Zeeland, 7 en 8 november 2016. Omdat we vonden dat de energie van die dagen moest blijven stromen. En omdat ook wie er niet bij was aan kan haken. De eerste berichten gaan over de sessies met Thomas Rau. Maar daarna volgen er meer.

Je kunt erop rekenen dat wij twee keer week een nieuw bericht plaatsen. Over wat er in Zeeland gebeurt. En over wat voor Zeeland van belang is. Reageer, vraag, stel voor! En als je zelf een bericht of verhaal hebt wat je wilt delen, mail ons zodat we het kunnen plaatsen! Wil je vaker bijdragen, meld je dan als medeblogger!

We plaatsen berichten over alle sectoren, branches en partijen die een rol spelen in de circulaire economie. In dezelfde indeling vind je ook achtergrondinformatie als referentie. Kengetallen, achtergronden, beleid en ontwikkelingen op hoofdlijnen. We verwijzen vaak door naar specifieke sites. Er moet nog veel worden ingevuld, we zijn immers net begonnen. Wil je bijdragen aan deze informatie mail: graag! Mail wat je wilt of kunt! Info@circulaireeconomiezeeland.nl

 

 

X

Pin It on Pinterest

X