Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kees Klomp – Betekenisvol ondernemen

15 november 2016 | 20:00 - 22:00

Gratis

Kees Klomp – Betekenisvol  ondernemen

Lezing en discussie – Start 20.00 uur Kloveniersdoelen

Na zijn lezing gaat Kees Klomp in gesprek met Rinke van Remortel, uitvinder van De Dopper en Peter Gruys, eigenaar van drogisterij/kruiderij Rode Pilaren, met vestigingen in Middelburg, Goes, Vlissingen en Bergen op Zoom.

Toegang is gratis. Wel graag een kaartje reserveren op www.drukkerijmiddelburg.nl/tickets of aan de balie van de Drvkkery, Markt 51 Middelburg

Kees Klomp studeerde politicologie en communicatieweten-schappen en werkte 15 jaar als marketingadviseur. Sinds 2006 richt hij zich op maatschappelijk betekenisvol ondernemer-schap. Het Handboek betekenisvol ondernemen schreef hij samen met internetondernemer Stefan Wobben en copywriter Jesse Kleijer.

De auteurs stellen dat het traditioneel veilige middensegment voor veel bedrijven in rap tempo verdwijnt. Denk bijvoorbeeld aan de problemen bij grote retailers als V&D, Blokker en Hema. Het goede nieuws is de opkomst van het zogenoemde purpose segment. Hierin staat de ethische kwaliteit van producten en diensten centraal, iets wat vooral de grote groep millennials belangrijk vindt. Ook zijn ze bereid daar extra voor te betalen.

Deel twee van het boek gaat over het oprichten van, of transformeren naar, de betekenisvolle organisatie. Dit deel is in feite een beknopte handleiding ‘Hoe start ik een betekenisvol bedrijf’.

Nieuwsgierig? Kijk alvast eens naar Kees Klomp in Tegenlicht van 3 april 2016, Het rendement van Geluk, http://www.vpro.nl/programmas/tegenlicht/kijk/afleveringen/2015-2016/rendement-van-geluk.html

 

 

Gegevens

Datum:
15 november 2016
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
, ,
Website:
http://www.maakdeswitch.nl

Locatie

Kloveniersdoelen
Achter de Houttuinen 30
Middelburg, Zeeland Nederland

Organisator

Telefoon:
0118 64 49 69
E-mail:
info@kloveniersdoelen.nl
Website:
www.kloveniersdoelen.nl
X

Pin It on Pinterest

X